Personvern

1. Om Smart Working

Smart Working, organisasjonsnummer 989258710, er en bedrift som tilbyr strategisk rådgivning og utvikling av attraktive arbeidsplasser. Vi er forpliktet til å beskytte personvernet til våre brukere og kunder. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger.

2. Formål med innsamling av personopplysninger

Vi bruker verktøy som Google Analytics 4 (GA4), Google Tag Manager, Google Ads og LinkedIn Campaign Manager for å forstå hvordan besøkende interagerer med nettstedet vårt. Disse verktøyene samler inn data som hjelper oss med å forbedre brukeropplevelsen og effektiviteten av vår online tilstedeværelse. Vi samler ikke direkte inn eller lagrer personopplysninger fra våre brukere gjennom nettstedet.

3. Typer personopplysninger som samles inn

Dataene som samles inn via GA4, Google Ads og LinkedIn Campaign Manager kan inkludere informasjon om brukerinteraksjoner med nettstedet vårt. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, sidens besøk, brukeratferd og interaksjoner med innhold. GA4 er konfigurert med Privacy Mode for å sikre anonymitet og personvern. LinkedIn Insights Tag er satt opp til å ikke bruke first-party tracking.

4. Innsamling av personata

Personopplysninger kan samles inn indirekte gjennom bruk av analytiske verktøy som GA4, Google Ads og LinkedIn Campaign Manager. Disse verktøyene bruker informasjonskapsler og andre sporingsteknologier for å samle inn data om brukeratferd og interaksjoner på nettstedet.

5. Deling av Data med Tredjeparter

Vi deler ikke personopplysninger med tredjeparter, med unntak av anonymiserte data som deles med verktøyene nevnt ovenfor for analytiske formål.

7. Brukerrettigheter

Denne siden bruker informasjonskapsler. Informasjonskapsel er et stykke data i form av tekst eller binær data som den som surfer på internett kan motta fra ulike nettsider som besøkes. Disse lagres lokalt på din datamaskin/nettbrett/mobil.

Med unntak av essensielle informasjonskapsler som kreves for at nettsiden skal fungere, har du kontroll på hvilke informasjonskapsler du tillater og ikke. Se nederst på denne siden for detaljer om hvilke informasjonskapsler nettsiden bruker. Du kan administrere informasjonskapslene via ikonet nede til venstre.

7. Brukerrettigheter

Som bruker har du rettigheter i henhold til personvernlovgivningen, inkludert rett til innsyn, rett til retting, rett til sletting ("rett til å bli glemt"), rett til begrensning av behandling, rett til dataportabilitet og rett til å protestere. For å utøve disse rettighetene, vennligst kontakt oss.

8. Dataoppbevaring og Sikkerhet

Vi treffer tiltak for å beskytte dataene som samles inn via vår nettside. Vi lagrer ikke personopplysninger samlet inn via analytiske verktøy som GA4, Google Ads og LinkedIn Campaign Manager.

9. Endringer i Personvernerklæringen

Personvernerklæringen kan endres uten videre forvarsel. Endringer publiseres på denne siden i form av en oppdatert personvernerklæring. Dato for siste oppdatering: 24.11.2023.

10. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om vår behandling av dine personopplysninger, kan du kontakte behandlingsansvarling:

Thorbjørn Olsen
thorbjorn@smart-working.no
Telefon (+47) 90 93 94 09.

Informasjonskapsler