Personvern

Informasjonskapsler er små tekstfiler plassert på datamaskinen din av nettsteder du besøker. Informasjonskapsler gir informasjon om hvordan besøkende bruker Smart working-nettstedet for å hjelpe oss med å forbedre opplevelsen for kundene våre og for å gjøre nettstedet vårt mer effektivt. Noen av informasjonskapslene vi bruker er nødvendige for at du skal kunne navigere på nettstedet og bruke funksjonene.

De fleste nettlesere tillater en viss kontroll over de fleste informasjonskapsler gjennom nettleserinnstillinger. For å finne ut mer om informasjonskapsler, inkludert hvordan du kan se hvilke informasjonskapsler som er satt inn og hvordan du administrerer og sletter dem, besøk www.allaboutcookies.org.

Hvilke informasjonskapsler bruker vi på nettstedet vårt?
Smart Working eller våre tjenesteleverandører bruker analytiske informasjonskapsler og ytelsesinformasjonskapsler for å gjenkjenne og telle antall besøkende og for å se hvordan besøkende navigerer på nettstedet vårt når de bruker det, for å hjelpe oss å forstå hvor effektivt innholdet vårt er, hvilke interesser brukerne våre har, og for å forbedre hvordan nettstedet fungerer. Vi bruker denne informasjonen kun til analyse og statistiske formål; Det er ikke vår intensjon å bruke slik informasjon til å identifisere brukere personlig.